Section Title

Gardinbussen

Få et uforpligtende besøg af vores gardinbus!

Tæppe og Gardin Nyt har et bredt sortiment af vare- og stofprøver, som vi har fyldt i vores gardinbus og som vi gerne kommer hjem til dig og viser frem.

Mangler du inspiration eller vejledning til hvordan nye gardiner kan give dit hjem et helt nyt udseende, så lad vores gardinbus komme forbi til et uforpligtende besøg.
Er du usikker på selv at måle op og montere, så lad os gøre det for dig.

Så kunne du tænke dig at få et uforpligtende besøg af gardinbussen, så kontakt Tæppe og Gardin Nyt på 44 68 28 28 eller mail post@taeppe-gardinnyt.dk.

Henvender du dig i butikken, eller får besøg af en af vores gardinbusser, kan du ikke forvente at få samme rabat som ved køb på nettet. Produktet Webshine, kan f.eks kun købes på nettet, og altså hverken i butikken eller ved besøg hjemme hos dig selv.
Vi yder en ekstraordinær rabat til dem, som selv påtager sig ansvaret og arbejdet med at måle op og montere sine gardiner.

Til gengæld kan du, når du besøger vores butik eller bestiller en gardinbus, forvente god service og rådgivning, samt opmåling og montering af kvalificerede og veluddannede fagfolk.

Indkøbskurv

Varer:0
I alt:kr. 0,00
Gratis levering til alle brofaste øer