Section Title

Gardiner til stuen

Stuen er ofte familiens samlingssted efter dagens aktiviteter – stedet hvor der slappes af, snakkes og hygges. Derfor er det vigtigt, at valget af gardiner både afspejler stuens indretningsstil, og samtidig skaber en hyggelig atmosfære i rummet.

Se flere billeder »

Gardiner til køkkenet

Køkkenet er samlingspunktet for hele familien og der er ofte stor aktivitet. I køkkenet er det skønt med mest muligt naturligt sollys, samtidig med at gardinerne er med til at understrege køkkenindretningen.

Se flere billeder »

Gardiner til soveværelset

Udover at skabe optimale betingelser for din søvn, så skal solafskærmningen i dit soveværelse også tilføre rummet stemning og stil. For ofte så bruges soveværelset også til påklædning, til at se tv i eller at læse i og det stiller krav til valg af gardin.

Se flere billeder »

Gardiner til badeværelset

Badeværelset er rummet til velvære og afslapning og derfor skal gardinet kunne opfylde flere funktioner. Et badeværelsesgardin skal både være praktisk i forhold til fugt, funktionelt i forhold til justering af lyset og indkig samt være dekorativt, så det er passer til stilen.

Se flere billeder »

Udendørs solafskærmning

Trænger du til at få at frisket dit hus, din have eller terrassen op på en lidt raffineret måde, er der mange muligheder. Vi tilbyder et bredt udvalg indenfor markiser, parasoller og windblocker samt udvendige persienner og rullegardiner.

Se flere billeder »

Bliv inspireret til fornyelse!

Mangler du inspiration og gode idéer til hvordan du med solafskærmning, kan give dit hjem ekstra liv og stil? Så klik dig rundt mellem vores mange inspirationsbilleder og se de mange kreative løsningsmodeller. Vi giver også gode råd til hvilke solafskærmningsløsninger, der egner sig bedst til rummene i dit hjem og hvordan vinduets form kan have betydning for valget af gardiner.

Vores gardineksperter står naturligvis også klar til at vejlede dig, så du er rustet til at træffe det helt rigtige gardinvalg. For os er det vigtigste, at du får mulighed for at vælge det produkt, som du vil have mest glæde af i de næste mange år.


Vinduets form giver dig mange forskellige muligheder

Når du står og skal vælge nye gardiner til hjemmet eller kontoret, er det vigtigt, at gardinerne passer til vinduets form. For at gøre det lidt nemmere for dig at finde frem til, hvilken type solafskærmning der egner sig bedst til dine vinduer, har vi lavet en guide til, hvilke udfordringer og muligheder forskellige vinduesformer byder på.

Læs om betydningen af vinduets form


Indkøbskurv

Varer:0
I alt:kr. 0,00
Gratis levering til alle brofaste øer